Skip to main content

Välkommen till Rallytravels!

Följ med oss till ett rally I World Rally Championship!

Rally Sweden 2024:

Rally de Portugal 2024:

Acropolis Rally 2024:

Croatia Rally 2024:

Rally Finland 2024:

📷 Bilder:

Rallytravels bjuder er på ett arrangemang I hög klass när ni vill följa ett rally antingen på snö. grus eller asfalt. Vi tar er till de mest spektakulära platserna i Rally VM. 


Njut av ett Rally VM där ni har allt serverat från Rallytravels. Ni slipper leta hotell ordna hyrbil, flyg med mera och när ni är på plats leta er fram till sträckor som kan vara svårt att hitta.

Ni åker i en bekväm buss eller minibus under rallyt och vi tar er till de bästa platserna under rallyt. Våra guider servar er med senaste resultat och information från tävlingen.

Vid serviceplatsen besöker vi ett WRC Team och då kan ni komma riktigt nära era favoriter.

Njut av rally när det är som bäst och även få del av landets kultur med Rallytravels och Rally VM.

Rallytravels startade 1996 av Per Carlsson. 


Per har haft en lång karriär i WRC och nationella mästerskap i Europa. Efter att kört själv med många bra resultat så startade Per en ny karriär som professionell co driver 1986 i WRC. Med segrar i Rally Sweden, Rally Australia och Rally New Zealand och många bra resultat i WRC genom åren. Förare har varit bland annat Hannu Mikkola, Ingvar Carlsson, PG Andersson, Daniel Carlsson, Kris Rosenberger och Raphael Sperrer.

Under dom här åren har Per skaffat sig mycket kontakter ute i rallyvärlden med olika tävlings organisationer och det tar vi vara på när vi är på ett rally med Rallytravels gäster.

Per har också varit ansvarig för Midnattssolsrallyt 2007 - 2012 och 2014 

Teamet runt Per är alla aktiva eller före detta aktiva inom rallysporten. Och det gör att vi alltid gör vårt bästa för att ni ska få ut så mycket som möjligt av våra resor.

> läs mer

Presentkort:

Företagsarrangemang:

📷 Gallery Archive / Partner: